In de wijngaarden houdt een koele luchtdeken de temperatuur in de ochtend lekker fris. Overdag is het erg warm en zeker in de zomermaanden. Hierdoor kan de wijnmaker een rijke en zondoorstoofde pinot noir produceren. Deze pinot noir wordt opgevoed in oude portvaten. Dit maakt de wijn rijk en vol met gelaagde smaken.
Smaken van vijg en gekonfijt zwart fruit. De wijn is vol en krachtig en heeft een mooie geroosterde smaak met aroma's van zoete specerijen.
Lekker bij stoofgerechten. Maar ook pittige harde kazen smaken goed. Uiteraard kun je deze wijn goed drinken bij een gerecht van gegrild rood vlees. Probeer eens een stukje pure chocolade, dat is ook een mooie combinatie.
Deze wijn is gemaakt van Grenache Noir en Syrah. De druiven worden eerst ontdaan van hun steel. De vergisting vindt plaats op 26 graden Celsius gedurende de eerste dag na de oogst. In de ...
Meer over deze wijn
Dieppaars met robijnkleurige gloed. Elegant en complex met aroma's van pruimen, rode bessen en specerijen. Tonen van drop en vanille. Goede balans met zachte, maar aanwezige tannines. Lange afdronk met nuances van chocolade.
Meer over deze wijn
Een Spaanse rosé met een heldere roze kleur. De geur is rood fruitig met bessen, frambozen, bosaardbeitjes en subtiel vijgen. Ook in de zachte, romige smaak treedt al dit fruit op de voorgrond.
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden voor minimaal 3 maanden in een speciale ruimte gedroogd. Hierna voor 36 maanden opgeslagen in grote Frans eiken vaten. Na botteling word het nog voor ...
Meer over deze wijn