In de wijngaarden houdt een koele luchtdeken de temperatuur in de ochtend lekker fris. Overdag is het erg warm en zeker in de zomermaanden. Hierdoor kan de wijnmaker een rijke en zondoorstoofde pinot noir produceren. Deze pinot noir wordt opgevoed in oude portvaten. Dit maakt de wijn rijk en vol met gelaagde smaken.
Smaken van vijg en gekonfijt zwart fruit. De wijn is vol en krachtig en heeft een mooie geroosterde smaak met aroma's van zoete specerijen.
Lekker bij stoofgerechten. Maar ook pittige harde kazen smaken goed. Uiteraard kun je deze wijn goed drinken bij een gerecht van gegrild rood vlees. Probeer eens een stukje pure chocolade, dat is ook een mooie combinatie.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn