Witte wijn uit de DO Penedès gemaakt van 100% xarel.lo. Hij rijpt sur lie en daardoor heeft de wijn extra complexiteit. Je proeft ananas, citroen en steranijs. Serveer hem bij Spaanse specialiteiten met vis, bij gerechten met kip of bij pastagerechten met schaal- en schelpdieren. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn