Deze wijn is de vrijwel identieke opvolger van de wijn die een tweede prijs gewonnen heeft bij het Perswijn Wijnconcours en daarmee in de Perswijn Koopgids 2017 stond.
Malvazija is medium-bodied, evenwichtig en harmonieus. Volgens het juryrapport van Perswijn: 'zuiver, wit fruit, kruisbes, fris, mooi kruidig, goede structuur en balans'.
Deze wijn past goed bij pasta met lichte sauzen, pasta gerechten met vlees of vis, risotto met scampi of garnalen, paddenstoelenrisotto, witte vis, schelpdieren, kip in romige sauzen, gegrilde groenten en Japans eten.
Uitspraak:Kàbōlá Màlváziejá
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn
Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. ...
Meer over deze wijn