Midden in het gebied waar de beroemde witte Gavi-wijnen de scepter zwaaien, produceert la Bollina in de gemeente Serravalle Scrivia (Monferrato) hun fantastische 'Armason'. La Bollina's 33 hectare aan wijngaarden staan beplant met de druiven Cortese, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Barbera en NebbioloLa Bollina Chardonnay-druivenDe Chardonnay-druiven voor La Bollina 'Armason' worden pas geplukt als ze volledig rijp zijn. Om het rijke fruitkarakter te waarborgen, worden de druiven na de pluk direct naar het wijnhuis gebracht. Daar worden ze ontsteeld in een ruimte met droogijs, zodat de fruitaroma's behouden blijven. Een deel van de wijn ontwikkelt zich vervolgens verder op eikenhouten vaten, terwijl het andere deel in RVS-tanks het frisse en fruitige karakter behoudt.
Een witte wijn uit Toscane, gemaakt van de druiven vermentino, chardonnay en trebbiano Toscano. De wijn ruikt naar meloen en ook wat passievrucht, de smaak is fris met citroen en limoen en ...
Meer over deze wijn
Met haar fijne neus voor Bourgondische Chardonnay kiest Victoria feilloos die enkele prachtvaten uit de kelders van Château Canet met het rijkste én fruitigste karakter. Natúúrlijk voorzien ...
Meer over deze wijn
Deze intense chardonnay wordt van druiven gemaakt van speciaal geselecteerde wijngaarden. Volle chardonnay waarin je heerlijk rijp mangofruit en de smaak van boter proeft. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Amerikaanse Chardonnay gerijpt op oude Bourbonvaten. Dit zorgt voor een volle rijke chardonnay met tonen van vanille, abrikoos en gele appel. Perfecte combinatie met romige sauzen of kip. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Weelderige Pomerol uit rijk jaar van het beroemde Château Clinet. Krachtig, verleidelijk en fluweelzacht met diepte en complexiteit. Deze kerst al heerlijk! ...
Meer over deze wijn
Een paar jaar geleden stonden zes Governo's op de proeftafel die het blind moesten opnemen tegen de Amarones, Ripasso's en Appassimento's. De grote verrassing van deze proeverij bleek ...
Meer over deze wijn
Wat is Appassimento eigenlijk? Het is een speciale manier van wijn maken waarbij de druiven pas op het allerlaatste moment worden geplukt. De handgeplukte trossen worden vervolgens gedroogd ...
Meer over deze wijn
Midnight Fever is hét fruitige feestnummer van de zomer. Licht, frivool en boordevol rood fruit. Slechts 11% alcohol, dus je schenkt 'm gewoon nog eens in. ...
Meer over deze wijn