Deze wijn heeft veel smaak, je proeft boter en noten. Een heerlijke rode wijn bij pasta met garnalen of oosters getinte gerechten. Geuren zoals boter, mango, rijpe appel met duidelijke houttonen. Vanaf 1920 verschijnen de eerste wijnen van het landgoed Lanzerac. Die sinds 1940 jaar na jaar vele prijzen winnen en bekend staan als één van de beste wijnen van Zuid-Afrika. Eind jaren vijftig werd het bedrijf opgesplitst in een professioneel wijnbedrijf en een hotel. Een schitterende plek waar je nog steeds heerlijk kunt logeren.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn