Natuurwijn waarvan de helft rijpt op terra cotta vaten van 150 liter. De andere helft rijpt op grote houten vaten van 2000 liter. Eigenzinnig, elegant, sappig en fris. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Het is Jean-Claude Mas gelukt: topwijnen produceren zonder toegevoegd sulfiet. Ideaal voor mensen die wijnen willen drinken zonder dit conserveringsmiddel dat tegenwoordig in bijna iedere ...
Meer over deze wijn
Oprichter Alain Maurel vernoemde deze elegante en licht verteerbare wijn naar zijn moeder Jeanne. Slechts 30% van de blend rijpt 12 maanden op eikenhouten vaten. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Les Vignerons du Narbonnais is een coöperatie uit de Languedoc waar 330 druivenboeren bij aangesloten zijn. Van hun druiven wordt onder andere deze volle merlot gemaakt met zwarte bessen en ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van Grenache Noir en Syrah. De druiven worden eerst ontdaan van hun steel. De vergisting vindt plaats op 26 graden Celsius gedurende de eerste dag na de oogst. In de ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn