Een fluwelig zachte Pinot Noir uit Italië. In Noord-Italië weten ze wel raad met de druif. Deze Tolloy oogt niet alleen mooi met zijn granaatrode kleur, hij heeft ook een geur die doet duizelen. Allerlei klein rood fruit, omarmd door een subtiele kruidigheid. De wijn heeft een soepele, zacht-volle smaak: kersen, bessen, bosvruchten en weer wat kruidigs. Met aantrekkelijke, fluwelige tannines.
Gezien zijn wat vollere, zwoele karakter is Tolloy Pinot Nero heerlijk om bij te eten. Pinot Noir is de perfecte wijn bij paddenstoelen. Denk bij deze Tolloy aan warme gerechten, zoals spaghetti ai funghi of varkenshaas met champignonsaus. Andere opties zijn gegrild rood vlees, gevogelte en romige kazen.
Robijn rode kleur met paarse tinten. Intense geur van herfstbos en donker fruit. De smaak is sappig en vol met een plezierige kruidigheid. ...
Meer over deze wijn
Intens donkerrode kleur, complex karakter met een aroma van rijp rood fruit, pruimen en zwarte bessen. Een zoete aanzet, een sappige en rijpe smaak van pruimen en wat zoethout. De afdronk is lang en aangenaam.
Meer over deze wijn
Een rode Italiaanse wijn met verfijnde kracht. Wat een intense robijnrode kleur. De wijn is mooi gelaagd: rijp rood fruit, pruimen en zwarte bessen. Spannend door geuren en smaken van ...
Meer over deze wijn
Typische variëteit uit Trentino Alto-Adige. Deze Lagrein is afkomstig van de wijngaarden van Piana Rotaliana gelegen in de lagere heuvels. Een autochtone wijngaard, gekenmerkt door ...
Meer over deze wijn
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn