Een super voordelige Champagne. Champagne mag alleen Champagne heten als deze uit de Champagne streek komt. Kenmerkend voor Champagne is de tweede vergisting op de fles waardoor de bubbels ontstaan. 'Gewone' wijn wordt gebotteld en vervolgens wordt aan deze gebottelde fles een liqueur de tirage toegevoegd: een mengsel van suiker en in wijn opgeloste gistcellen. Deze zorgt voor een tweede vergisting waarbij de bubbels ontstaan. Door rijping op de gistcellen van minstens 15 maanden krijg de mousserende wijn een rijkere smaak. Opgericht in de late 19de eeuw door Louis - Eugene Pannier , werd dit huis overgenomen in 1971 door een coöperatie. Deze coöperatie bezit nu 600 ha wijngaarden, voldoende om te kiezen tussen veel verschillende cuvée's voor de beste blend!
Deze fantastische Champagne van het beroemde huis Georges Clement komt uit het hart van de Champagne. De kelders van het wijnhuis liggen 20 meter onder de grond in krijtrotsen. De perfecte ...
Meer over deze wijn
Een super voordelige Champagne, heerlijk bij oliebollen! De meeste Nederlanders drinken Champagne tijdens Oudejaarsavond. En soms valt de smaak van deze droge Champagne dan tegen. Waarom? ...
Meer over deze wijn
Nectar Imperial Rose is heerlijke halfzoete rose Champagne. Een zeer extravagante Champagne die de beste eigenschappen van zowel de Moet Rose als de Moet Nectar combineert. Nectar ...
Meer over deze wijn
De Baron Fuenté familie is al ruim 300 jaar in het bezit van de wijngaarden waar zij de traditie van de Champagne hooghouden. Deze cuvee behoort tot de absolute top van wijnen uit Charly Sur ...
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn