19 jaar oude stokken met een zeer lage opbrengst. Een blend van Cabernet Sauvignon en Merlot druiven. Gedurende 7 maanden heeft de wijn gerijpt op (deels nieuwe) eikenhouten vaten.
Dieppaars met robijnkleurige gloed. Elegant en complex met aroma's van pruimen, rode bessen en specerijen. Tonen van drop en vanille. Goede balans met zachte, maar aanwezige tannines. Lange afdronk met nuances van chocolade.
Perfect bij pasta's, BBQ, gevogelte en stevige kazen.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn