Het Australische antwoord op port, maar dan gemaakt van de lokale druiven shiraz, grenache, mataro (mourvèdre) en cabernet sauvignon. Met 18% alcohol en bijna 170 gram restsuiker per liter. Proef krenten, vanille en vijgen. Schenk hem op 12 graden bij een kaasplank of bij nagerechten met noten. Alcoholpercentage: 18%. Inhoud: 75cl.
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Deze Cava Brut van Pata Negra heeft een elegante bubbel. Net als bij champagne krijgt de wijn een tweede vergisting op fles. De term Brut is een verwijzing naar het droge smaaktype met ...
Meer over deze wijn
Mucho Más Black is een blend van tempranillo en syrah druiven van oude stokken. De combinatie zorgt voor extra concentratie in de smaak. Rijk en zwoel van smaak. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn