Moldavische wijn met zwart en rood fruit in de hoofdrol. De kleur is dieprood. In de geur pruimen, kersen en zwarte bessen. Het fruit lijkt licht gestoofd en doet denken aan jam. De wijn is soepel en heeft naast het fruit wat pit van kruidigheid (peper). Met zijdezachte tannines.
Dieprood van kleur. In de geur veel donker fruit zoals pruimen en zwarte bessen, licht gestoofd. De smaak is rijk en kruidig met een zekere complexiteit.
Deze wijn kan wel wat hebben qua eten: gekruid lam, geroosterd rood vlees, wild, kruidige en pittige gerechten, en specifiek Marokkaans en Indische gerechten. Bovendien is dit een heerlijke wijn om bij kaas te drinken: blauwaderkaas of smaakrijke geitenkaas. Lekker later op de avond!
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn