Moldavische wijn met zwart en rood fruit in de hoofdrol. De kleur is dieprood. In de geur pruimen, kersen en zwarte bessen. Het fruit lijkt licht gestoofd en doet denken aan jam. De wijn is soepel en heeft naast het fruit wat pit van kruidigheid (peper). Met zijdezachte tannines.
Dieprood van kleur. In de geur veel donker fruit zoals pruimen en zwarte bessen, licht gestoofd. De smaak is rijk en kruidig met een zekere complexiteit.
Deze wijn kan wel wat hebben qua eten: gekruid lam, geroosterd rood vlees, wild, kruidige en pittige gerechten, en specifiek Marokkaans en Indische gerechten. Bovendien is dit een heerlijke wijn om bij kaas te drinken: blauwaderkaas of smaakrijke geitenkaas. Lekker later op de avond!
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn