De wijn heeft een heldere, robijnrode kleur. De neus is expressief en delicaat, men ruikt rood fruit, zwarte bessen, rozenblaadjes en een rokerige geur. De aanzet is rond, de smaak is zeker voor een Pinot Nero krachtig en vol, met zachte tannines en een prachtige zoet/zuur balans en mooie houtintegratie. De wijn heeft 12 maanden gerijpt in barriques van Frans en Amerikaans eikenhout.
Wijn kopen:
Deze wijn is helaas (tijdelijk) niet meer te koop. Vergelijkbare wijnen vind u onderaan deze pagina.
Een bijzondere rode wijn met een hoog smaakgehalte. Een intense geur van kers, framboos en aalbessen. In de smaak kom je rozebottel, framboos en gekonfijt fruit tegen. De wijn is vol, ...
Meer over deze wijn
Met deze wijn maak je indruk. Je ruikt kersen en pruimen, maar ook droge kruiden. Rijp rood fruit samen met zoete specerijen maakt dit glas wijn sappig en vol in de smaak. Een lekker ...
Meer over deze wijn
Intense rode kleur met een hint van violet, een prachtig glas wijn wat ook heerlijk ruikt. Geuren van pruim, aardbei, bramen en zwarte peper komen je tegemoet. Je proeft het zwarte fruit ...
Meer over deze wijn
Deze topwijn uit Friuli van de inheemse druif refosco rijpt 12 maanden opFranse eikenhouten vaten. Je proeft zwarte bessen, pruimen, kersen, tabak envanille. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Black stallion is een boutique winery en heeft zo’n 32 hectare aan wijngaarden. Het estate wijnhuis ligt aan de Silverado trail. In 1952 werd het pad aangelegd nadat er verschillende ...
Meer over deze wijn
Deze wijn bestaat voor 100% uit Shiraz. De vergisting vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur. De wijn laat men vervolgens gedurende 4 maanden rijpen in ...
Meer over deze wijn
Deze Tautavel van La Baume heeft heerlijk lichte houttonen en wat tonen van rood fruit. Een rijke smaak met lichte tannines die zorgen voor een zeer lange afdronk. Een prachtige begeleider ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn