Dunne, kleiachtige bodem met veel keien. Thermogecontroleerde schilinweking gedurende 10 dagen, gevolgd door alcoholische fermentatie met geselecteerde gisten. Rijping gedurende 6 maanden in vaten van Frans eiken. Diep robijnrood van kleur. Intens en complex bouquet met hinten van rood fruit en kruiden. Stevige body met een fluwelen textuur en een lange afdronk. De smaakt van deze wijn komt volledig tot zijn recht bij rood vlees, gegrild vlees met rijke sauzen en rijpe kazen.
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Susumaniello is één van de zeldzaamste en oudste druivenrassen ter wereld die tot voor kort bijna was uitgestorven. Hij staat alleen nog aangeplant in de hak van Italië rond Salento in ...
Meer over deze wijn
Triplico Rosso wordt gemaakt van drie (vandaar de naam Triplico) inheemse druiven: Negroamaro en de zeldzame Malvasia Nera en Nero di Troia. Die de Italiaanse rode wijn zijn weelderige en ...
Meer over deze wijn
Maak kennis met deze Capirussu Susumaniello, een zeldzame druif die eeuwenlang verborgen bleef in de zonovergoten wijngaarden van Zuid-Italië en nu eindelijk de aandacht krijgt die hij ...
Meer over deze wijn
Een karmijnrode kleur met in de geur zeer kruidige, wat aardse tonen kenmerkend voor de Pinotage druif. De smaak is rijp en krachtig met mooie hout tonen en een prettige afdronk die lang nablijft.
Meer over deze wijn
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Deze wijn bestaat voor 100% uit Shiraz. De vergisting vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur. De wijn laat men vervolgens gedurende 4 maanden rijpen in ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke Moscato Spumante Rosé van 95% Moscato en 5% Brachetto.
Zacht en zoet, met bloemen- en fruittonen.
Ideaal als aperitief of na een maaltijd bij een kaasplank, fruit of noten. ...
Meer over deze wijn