De krachtige Monastrell en kruidige Syrah druiven worden eind september geplukt. Na de vergisting rijpten beide druiven eerst voor maanden afzonderlijk van elkaar in eiken houten vaten van 500 liter voordat ze uiteindelijk met elkaar zijn geblend. De blend rijpte nog eens 6 maanden op gebruikte vaten voor nog meer complexiteit. Vervolgens heeft de wijn nog zes maanden op de fles in de kelders van de broertjes Candela mogen rijpen voordat hij zijn weg naar ons wijnpakhuis mocht vervolgen.De wijn heeft een donkere rode kleur. In de neus een combinatie van bramen bessen specerijen en vanille met een heerlijk lange afdronk. Fijne wijn voor aan tafel.
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
De Condado de Tea regio is een subregio binnen het grotere Rias-Baixas en staat bekend om zijn 100% pure Albariño wijnen. Global warming doet ook hier zijn werk en druiven worden dan ook in ...
Meer over deze wijn
De Clairette druiven voor deze wijn worden lekker laat geoogst zodat ze flink wat suikers hebben verzameld. Dit geeft uiteindelijk een wijn met intens aangename aroma's van witte perzik peer ...
Meer over deze wijn
Ruik de rijpe kersen en pruimen! Zelfs de vulkaansteen zorgt voor een mineralige geur. Elegant verfrissend en middellang van smaak. Lekker sappig vol van fruit met de juiste zuren en een ...
Meer over deze wijn