Spannende lichtrode Italiaan. Intens robijnrood van kleur. Subtiel bruisend en mildzoet. In de geur bakken met soepel rijp rood fruit van aardbeien en frambozen, maar ook bloemetjes (rozen en viooltjes) en iets gist. Met een klein bittertje in de afdronk. Lichtvoetig en doordrinkbaar, mede door de knapperige zuren en het lage alcoholgehalte. Deze sappige Brachetto drink je gewoon zo. Maar hij is ook verrukkelijk bij chocoladegerechten, zoals brownies, Sacher Torte en chocolademousse. En natuurlijk bij zoetere rood fruitdesserts waar aardbeien of frambozen de leiding nemen. Past goed bij: chocolade- en rood fruitdesserts
Wijn kopen:
Deze wijn is helaas (tijdelijk) niet meer te koop. Vergelijkbare wijnen vind u onderaan deze pagina.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn