In deze Sauvignon Blanc herken je de geur van groene en gele appels naast kruisbessen. De smaak is heerlijk fris en sappig, met ook weer kruisbessen en passievruchten. Een lekkere witte Chileense wijn voor bij een borrel met geitenkaas. Het wijnhuis Valdivieso is als eerste wijnhuis in Zuid-Amerika in 1879 begonnen met de productie van mousserende wijnen. Honderd jaar later, in 1980 start de familie met het maken van stille wijnen. Hun filosofie is om de best mogelijke druiven te gebruiken en de aromatische en smaakkenmerken van de druiven zoveel mogelijk in tact te houden. Zo mag de smaak van houtlagering nooit te dominant zijn. Met het ideale wijnklimaat in Chili en de grote zorg voor de druiven, brengt het huis inmiddels geweldige wijnen voort, die internationaal vele sterren in de wacht slepen. Maar het belangrijkste is misschien wel dat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding kenmerkend is voor al hun wijnen.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn