De term Absolute Zero slaat op het alcoholpercentage van deze Zuid-Afrikaanse mousserende wijn: 0,0%. ‘Nectar’ laat ons weten dat we te maken hebben met de zoete variant. Alcoholpercentage: 0%. Inhoud: 75cl.
Drink deze wijn zo jeugdig mogelijk. Dan proef je tropisch fruit zoals guave en meloen met kruisbessen. Een heerlijke wijn voor bij de borrel of bij mosselen. Alcoholpercentage: 12%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Deze wijn komt uit het wijngebied Robertson, gelegen aan de Breede Rivier. Het vruchtbare gebied staat bekend om zijn wijnen met veel diepte, complexiteit en karakter. Het Estate van Bon ...
Meer over deze wijn
De druiven weken 24 uur op de schillen waarna ze in stalen tanks gisten met een suikergehalte van 16° Balling. De wijn wordt verder opgevoed in eiken vaten die voor de 2e en 3e keer gebruikt ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn