Deze natuurlijke wijn wordt gemaakt volgens de traditionele methode van de druivenvariëteit Mtsvane, die wordt geoogst in de regio Kakheti, in de microzone van Manavi. 3 maanden op de huid gefermenteerd. Gekenmerkt door de amberkleur en lichte tannines. Er zijn uitgesproken tonen van tropisch fruit in smaak. Het is verfijnd en uitgebalanceerd met een volledige body. Het beste geserveerd met wit vlees, zeevruchten en soorten vis en kaas.
Gouden medaille winnaar International Qvevri Wine Competition.
De wijngaarden worden biologisch geteeld.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Gefermenteerd en gerijpt in Qvevri (tot 12 maanden).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Een sauvignon blanc die fruit gedreven is. Je proeft smaken van kruisbes, frisse limoen en knapperige groene appel. Een jonge frisse wijn en een echte dorstlesser.
Ideale wijn voor bij ...
Meer over deze wijn