Wijn wordt gemaakt in Qvevri door de methode van maceratie met huidcontact gedurende 6 maanden van de Rkatsiteli-druivenvariëteit, die wordt geoogst in de regio Kakheti. Gekenmerkt door de amberkleur. Er zijn uitgesproken lichte tinten van nieuw geel fruit, perzik en citrus in smaak. Het heeft een evenwichtig einde met gematigde tannines.
De wijngaarden worden biologisch geteeld.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Gefermenteerd en gerijpt in Qvevri (tot 12 maanden).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte 40 mg / l.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn
Dieprood van kleur (bijna zwart). De geur is fascinerend met indrukken van kruiden, vlierbloesem en tapenade. Al deze smaken komen terug in de mond waarbij vooral de mooie zuurbalans opvalt. ...
Meer over deze wijn