De wijn is gemaakt van Petit Verdot, Cabernet Franc en Syrah. Deze wijn wordt gemaakt van drie verschillende druivensoorten die allemaal van verschillende plaatsen afkomstig zijn binnen de Sutil wijngaarden. Deze plaatsen zijn gesitueerd op verschillende hoogtes en liggen meer dan 600 kilometer uit elkaar. De grootste invloed op de wijn was het grote verschil tussen de minimum en maximum temperatuur gedurende februari en maart en de minimale neerslag gedurende oktober tot april. Aan de ene kant resulteerde dit in druiven die in zeer goede staat verkeerde, maar aan de andere kant zorgde het voor een belemmering van het drainage systeem.
Dit is een complexe wijn met aangename aroma's van rood en zwart fruit, met tonen van zoete specerijen, zoals vanille, nootmuskaat en peper. Zeer intens met een goede balans tussen kracht en elegantie.
Wild (zoals hert en wildzwijn), lam, paddenstoelen en truffels.
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Een sauvignon blanc die fruit gedreven is. Je proeft smaken van kruisbes, frisse limoen en knapperige groene appel. Een jonge frisse wijn en een echte dorstlesser.
Ideale wijn voor bij ...
Meer over deze wijn