De wijn is gemaakt van Petit Verdot, Cabernet Franc en Syrah. Deze wijn wordt gemaakt van drie verschillende druivensoorten die allemaal van verschillende plaatsen afkomstig zijn binnen de Sutil wijngaarden. Deze plaatsen zijn gesitueerd op verschillende hoogtes en liggen meer dan 600 kilometer uit elkaar. De grootste invloed op de wijn was het grote verschil tussen de minimum en maximum temperatuur gedurende februari en maart en de minimale neerslag gedurende oktober tot april. Aan de ene kant resulteerde dit in druiven die in zeer goede staat verkeerde, maar aan de andere kant zorgde het voor een belemmering van het drainage systeem.
Dit is een complexe wijn met aangename aroma's van rood en zwart fruit, met tonen van zoete specerijen, zoals vanille, nootmuskaat en peper. Zeer intens met een goede balans tussen kracht en elegantie.
Wild (zoals hert en wildzwijn), lam, paddenstoelen en truffels.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn