Dit is een schoolvoorbeeld hoe een superieure Barbera moet smaken.Intens van smaak met vooral fluwelen kersen in de voorgrond. Dan rijpe en geslepen tannines die het sap compleet omhullen. Een afdronk en een lengte die schreeuwen om begeleidende spijzen. Op naar de slager!
Het is een intense wijn die vol rood uit het glas spat. De jaargang 2011 is een absolute 5* Vintage. Behandel deze wijn dan ook zo. De wijn kun je dus makkelijk een paar jaar wegleggen. Of ...
Meer over deze wijn
Op de heuvels van de Monferrato groeien de barbera-druiven voor deze Barbera d’Asti Superiore. Hij rijpt 14 maanden, waarvan 6 maanden op eikenhouten vaten. Alleen dan mag hij de naam ...
Meer over deze wijn
Barbera d’Asti Superiore met de smaak van zwarte kersen, pruimen, vanille en verse munt. Hij rijpt eerst 18 maanden op hout en daarna nog 18 maanden op fles. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Dubbele flesmaat houtgerijpte barbera uit het plaatsje Asti. Hij smaakt naarzwarte kersen, pruimen, vanille en verse munt. Heerlijk bij pasta met truffel. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Daar sta je dan letterlijk in je hemd want deze mooie jongen moet het doen zonder houtrijping. Watttum? Yup dus zo als hij aan de stok hing ging hij ook de fles in. Niet gekunsteld of ...
Meer over deze wijn
Om deze bijzondere Merlot te krijgen wordt de opbrengst van de wijnstokken zeer laag gehouden. Voordat de speciaal geselecteerde druiven worden geoogst mogen ze nog even lichtjes aan de ...
Meer over deze wijn
Deze knapperd uit Spanje laat meteen zien wat 'ie in huis heeft. Pago del Vicario 6 Meses doet z'n naam eer aan: 6 maanden rijping op Amerikaans eiken geven 'm precies die fijne balans ...
Meer over deze wijn