Dit is een schoolvoorbeeld hoe een superieure Barbera moet smaken.Intens van smaak met vooral fluwelen kersen in de voorgrond. Dan rijpe en geslepen tannines die het sap compleet omhullen. Een afdronk en een lengte die schreeuwen om begeleidende spijzen. Op naar de slager!
Barbera d’Asti Superiore met de smaak van zwarte kersen, pruimen, vanille en verse munt. Hij rijpt eerst 18 maanden op hout en daarna nog 18 maanden op fles. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Het is een intense wijn die vol rood uit het glas spat. De jaargang 2011 is een absolute 5* Vintage. Behandel deze wijn dan ook zo. De wijn kun je dus makkelijk een paar jaar wegleggen. Of ...
Meer over deze wijn
Op de heuvels van de Monferrato groeien de barbera-druiven voor deze Barbera d’Asti Superiore. Hij rijpt 14 maanden, waarvan 6 maanden op eikenhouten vaten. Alleen dan mag hij de naam ...
Meer over deze wijn
Dubbele flesmaat houtgerijpte barbera uit het plaatsje Asti. Hij smaakt naarzwarte kersen, pruimen, vanille en verse munt. Heerlijk bij pasta met truffel. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Tijdens het bewind van de Hongaarse koning Béla IV werd er voor het eerst melding gemaakt van de wijn. 'Bela Rex' is een klassieke mix van Cabernet Sauvignon en Merlot ondersteund door een ...
Meer over deze wijn
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn