Dit is een schoolvoorbeeld hoe een superieure Barbera moet smaken.Intens van smaak met vooral fluwelen kersen in de voorgrond. Dan rijpe en geslepen tannines die het sap compleet omhullen. Een afdronk en een lengte die schreeuwen om begeleidende spijzen. Op naar de slager!
Het is een intense wijn die vol rood uit het glas spat. De jaargang 2011 is een absolute 5* Vintage. Behandel deze wijn dan ook zo. De wijn kun je dus makkelijk een paar jaar wegleggen. Of ...
Meer over deze wijn
Op de heuvels van de Monferrato groeien de barbera-druiven voor deze Barbera d’Asti Superiore. Hij rijpt 14 maanden, waarvan 6 maanden op eikenhouten vaten. Alleen dan mag hij de naam ...
Meer over deze wijn
Barbera d’Asti Superiore met de smaak van zwarte kersen, pruimen, vanille en verse munt. Hij rijpt eerst 18 maanden op hout en daarna nog 18 maanden op fles. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Dubbele flesmaat houtgerijpte barbera uit het plaatsje Asti. Hij smaakt naarzwarte kersen, pruimen, vanille en verse munt. Heerlijk bij pasta met truffel. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
De Condado de Tea regio is een subregio binnen het grotere Rias-Baixas en staat bekend om zijn 100% pure Albariño wijnen. Global warming doet ook hier zijn werk en druiven worden dan ook in ...
Meer over deze wijn
De Clairette druiven voor deze wijn worden lekker laat geoogst zodat ze flink wat suikers hebben verzameld. Dit geeft uiteindelijk een wijn met intens aangename aroma's van witte perzik peer ...
Meer over deze wijn
Ruik de rijpe kersen en pruimen! Zelfs de vulkaansteen zorgt voor een mineralige geur. Elegant verfrissend en middellang van smaak. Lekker sappig vol van fruit met de juiste zuren en een ...
Meer over deze wijn