In de hoogst gelegen wijnbergen van Julius staan de Grauer Burgunder stokken aangeplant. Hier zorgt de wind voor een verkoelende werking en een verlenging van de rijping. Dit komt de complexiteit alleen maar ten goede. Na de arbeidsintensieve handmatige oogst is er een koude vergisting. En daarna rijping van de wijn op de gistcellen (sur lie). Op het eind werd nog een paar procent houtgerijpte wijn toegevoegd om de wijn nog meer kracht en structuur te verlenen. Elegante kracht met mooi citrus fruit en verleidelijke zuren. In de afdronk komt de houtrijping tevoorschijn.Lecker schmecker. Mooie eetwijn. Decanteren mag!
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Laat je verleiden door deze betoverende Merlot! Kersenrood van kleur, Aroma's van rijp fruit zoals braam en blauwe bes en een tikkeltje kruidig. Met zijdezachte tannines zorgt deze soepele ...
Meer over deze wijn
Helgele kleur met lichte groene en gouden reflexen. Ruikt bedwelmend ziltig naar Granny Smith. Er is een prachtige balans tussen knapperige zuren en de fruitpower appel en ananas van deze ...
Meer over deze wijn
Van de beste kalk-leemhoudende heuvels in de Monferrato vallei worden de mooiste Barbera druiven geplukt. Wat zijn de kenmerken? Zacht - intense kersensmaak en ouderwetse tannines. Dus heerlijk om bij te eten.
Meer over deze wijn