In Endingen aan de noordkant van de Kaiserstuhl wordt het terroir door een dikke lössbodem gedomineerd. Dit zorgt voor veel elegantie en luchtigheid in de wijnen. Bij de altijd al stevige Grauburgunder zorgt dit voor meer verfijning en doordrinkbaarheid. De gastronomische kwaliteiten van deze wijn leiden daar dan gelukkig weer niet onder. Want voor mij is dit de wijn-spijs tijger in optima forma.
De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Tijdens het bewind van de Hongaarse koning Béla IV werd er voor het eerst melding gemaakt van de wijn. 'Bela Rex' is een klassieke mix van Cabernet Sauvignon en Merlot ondersteund door een ...
Meer over deze wijn
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn