Ontdek de Valpolicella Saint Valery DOC, een uitnodigende rode wijn die gedijt in het befaamde Valpolicella-wijngebied van Veneto. Deze wijn wordt geproduceerd met een dubbel gordijnsysteem en gedijt op een bodem van medium mengsel, van morene oorsprong, rijk aan kalk en klei, en stenig.
De Valpolicella Saint Valery ondergaat een zachte persing en een vinificatie in rood met de "cappello sommerso" techniek, waarbij de fermentatie plaatsvindt bij gecontroleerde temperaturen tussen 18-20°C. Na vinificatie wordt de wijn bewaard in thermisch geconditioneerde stalen tanks en gebotteld in een steriele lijn met vacuümverpakking om de frisheid te behouden.
De wijn presenteert zich met een robijnrode kleur en een fris, intens en geurig parfum. Op de smaakpapillen komt hij droog, sappig en harmonieus over, met een uitnodigende structuur die perfect past bij een breed scala aan gerechten.
De Valpolicella Saint Valery is ideaal om te nippen bij wit vlees, gebraden en gegrild vlees. Serveer deze wijn op een temperatuur van 16-18°C om zijn volledige aroma en smaak te benutten.
Een robijnrode kleur. De geur is verleidelijk en fruitig met kenmerken van pruimen en kersen. De smaak is compleet, heeft structuur, is fruitig met tot slot een heerlijke afdronk. ...
Meer over deze wijn
In het noordoosten van Italië tussen Venetië en het romantische Verona worden heerlijk sappige wijnen gemaakt met opwekkende zuren en barstensvol rood fruit. Zo ook deze Valpolicella. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Dubbele magnum Amarone. De Jeroboam bevat 3 liter en dat staat gelijk aan vier normale flessen. De wijn is krachtig en hoog in alcohol, vanwege het indrogen van de druiven voor het maken van ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn