De wijnstreek Jumilla ligt op de Spaanse hoogvlakte zo'n 100 kilometer ten westen van de kustplaats Alicante. Koude winters en loeihete zomers zijn hier normaal en de Monastrell druif voelt zich hierbij volledig op zijn gemak. De wijngaarden zijn meer dan 40 jaar oud en geven hierdoor een laag rendement waardoor de smaak van de druiven nog intenser wordt.De kleur is intens diepdonker rood. We ruiken een overdaad aan zwarte bessen en marmelade en een hint van vanille die afkomstig is van de 9 maanden rijping op eikenhouten vaten. De smaak is vol intens en boordevol rood fruit. De houtrijping zorgt voor nog meer kracht en de wijn is mooi zacht en lekker lang in de afdronk.
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
De Condado de Tea regio is een subregio binnen het grotere Rias-Baixas en staat bekend om zijn 100% pure Albariño wijnen. Global warming doet ook hier zijn werk en druiven worden dan ook in ...
Meer over deze wijn
De Clairette druiven voor deze wijn worden lekker laat geoogst zodat ze flink wat suikers hebben verzameld. Dit geeft uiteindelijk een wijn met intens aangename aroma's van witte perzik peer ...
Meer over deze wijn
Prosecco Vino Biologico DOC Spumante Brut is een wijn die het resultaat is van de grote zorg die San Martino Vini al jaren besteedt aan de natuur, het milieu en duurzaamheid.Op het oog is ...
Meer over deze wijn