Een complexe en geurige neus. De bloemige aroma's vermengen zich met de aroma's van hout, vanille en nootmuskaat. Vol en houtachtig in de mond aroma's van rijp geroosterd en gekarameliseerd fruit.Net zoals de zeepaardjes wordt het water uit de naastgelegen Etang de Thau in de wijngaarden door de wijnstokken gebruikt om te groeien en te bloeien. Vandaar het symbool van het zeepaardje op de Hippocampe wijnen van Cave de Richemer.
Heerlijk die uitbundige aroma's in je neus! Erg frivool maar vooral gedomineerd door verse aardbeien en frambozen met een pittige rode peper hint. In de mond begint deze rosé spectaculair ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Om deze bijzondere Merlot te krijgen wordt de opbrengst van de wijnstokken zeer laag gehouden. Voordat de speciaal geselecteerde druiven worden geoogst mogen ze nog even lichtjes aan de ...
Meer over deze wijn
Neem een Bourgogne glas en schenk deze klasbak niet te koud.Er komt een waaier aan aroma's zoals abrikoos, mandarijn, mango en een vleug vanille uit je glas stuiven. De wijn is boterzacht en ...
Meer over deze wijn