De wijngaarden van deze wijn liggen op het schiereiland Setúbal, bij Fernando Pó, op een zandgrond met een mediterraan continentaal klimaat. De fermentatie vindt plaats in stalen vaten met gecontroleerde temperatuur. Deze rosé is gemaakt van 30% syrah, 30% aragonês, 20% touriga nacional en 20% castellâo druiven.
Licht zalmkleurige wijn, intens en fijn aroma dat doet denken aan jong rood fruit, rijke en verfrissende mond met een elegante afdronk.
Uitstekend als aperitief of begeleider van pasta-, vis- en zeevruchtengerechten.
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Ambitieus gemaakte Zuid Afrikaanse witte wijn. Citroengeel. De geur is expressief en complex, de smaak aromatisch: rijp geel fruit, sinaasappelschil, volle abrikozen, gedroogde bloemen, ...
Meer over deze wijn
Spectaculaire Siciliaanse witte wijn. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is ...
Meer over deze wijn
Het porthuis Barros heeft in de loop van zijn bestaan een grote reputatie opgebouwd met bijzondere Colheita's. Net als andere porthuizen startte Barros de afgelopen decennia daarnaast met de ...
Meer over deze wijn