De Graham’s Blend Nº12 Ruby daagt traditionele opvattingen over Ruby-port uit. Hoofd wijnmaker Charles Symington ging naar hoger gelegen wijngaarden op zoek naar de perfecte percelen van de inheemse Touriga Nacional-druif voor deze frisse blend. De oogst vond midden in de nacht plaats om de hitte van de dag te vermijden, wat de naam Graham’s Blend Nº12 Ruby verklaart.
Deze Ruby-port krijgt zijn kenmerkende frisse, lichte en aromatische profiel door de combinatie van het groeien op hoogte, zorgvuldig plukken, en koude fermentatie. Speciaal ontwikkeld voor cocktails, maar ook uitstekend om puur van te genieten dankzij zijn veelzijdigheid.
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
La Jefa, ofwel 'de Baas', maakt de Matsu serie compleet! De Matsu La Jefa is een eerbetoon aan de krachtige vrouwelijke wijnmakers, oftewel de 'jefa's', die een essentiële rol spelen in de ...
Meer over deze wijn