De Graham’s Blend Nº12 Ruby daagt traditionele opvattingen over Ruby-port uit. Hoofd wijnmaker Charles Symington ging naar hoger gelegen wijngaarden op zoek naar de perfecte percelen van de inheemse Touriga Nacional-druif voor deze frisse blend. De oogst vond midden in de nacht plaats om de hitte van de dag te vermijden, wat de naam Graham’s Blend Nº12 Ruby verklaart.
Deze Ruby-port krijgt zijn kenmerkende frisse, lichte en aromatische profiel door de combinatie van het groeien op hoogte, zorgvuldig plukken, en koude fermentatie. Speciaal ontwikkeld voor cocktails, maar ook uitstekend om puur van te genieten dankzij zijn veelzijdigheid.
De druiven zijn afkomstig van het Mosel gebied. Tijdenlang werd gedacht dat een echte Riesling te herkennen was aan de 'gout de pétrol', ofwel de geur van petroleum die de wijn had. ...
Meer over deze wijn
Spectaculaire Siciliaanse witte wijn. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is ...
Meer over deze wijn
Het porthuis Barros heeft in de loop van zijn bestaan een grote reputatie opgebouwd met bijzondere Colheita's. Net als andere porthuizen startte Barros de afgelopen decennia daarnaast met de ...
Meer over deze wijn
De Barbera d'Alba 2023 van Marco Porello komt uit de steile wijngaarden rondom de gemeente Canale in Piemonte, waar de bodem bestaat uit kalk, zand en klei. De druiven worden handmatig ...
Meer over deze wijn