Deze wijn van de inheemse druivensoort Vernatsch is helder robijnrood. In de neus herkennen we amandelen viooltjes en rood fruit. Milde zachte tannines door de vijf maanden rijping op gebruikte eikenhouten vaten en daardoor een aangename zachte afdronk.Deze wijn is op zijn best als je hem licht gekoeld drinkt!
De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
Intense robijnrode kleur met violette reflecties. In de neus is de wijn intens en complex, met fruitige, bloemige en mediterrane struikgeuren. De wijn is droog en fris op het gehemelte, met ...
Meer over deze wijn
Een fruitige rode wijn die, zoals de naam al doet vermoeden, 6 maanden gerijpt heeft in Amerikaanse eiken vaten. De wijn heeft een mooie kersenrode kleur en een geur van donkere fruitaroma's ...
Meer over deze wijn
Jumilla ligt op 90 kilometer ten westen van de kustplaats Alicante. We zitten hier in het land van de krachtige Monastrell druif. In deze jonge (joven) wijn wordt er de kruidige Syrah druif ...
Meer over deze wijn