Een fruitige rode wijn die, zoals de naam al doet vermoeden, 6 maanden gerijpt heeft in Amerikaanse eiken vaten. De wijn heeft een mooie kersenrode kleur en een geur van donkere fruitaroma's zoals bosbessen en bramen, en complexe houtachtige nuances zoals zwarte peper, kruidnagel en cederhout. De smaak is fris, fruitig en met zachte tannines.
De druiven worden eind september handmatig van de 40 jaar oude wijnstokken geknipt. Ze worden dan in 6 kilo kratten gelegd die dan in een speciale droogruimte voor ongeveer 100 dagen ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn
Jumilla ligt op 90 kilometer ten westen van de kustplaats Alicante. We zitten hier in het land van de krachtige Monastrell druif. In deze jonge (joven) wijn wordt er de kruidige Syrah druif ...
Meer over deze wijn