Deze rode wijn zit vol rood fruit, bramen en frambozen, maar ook zeer kenmerkend is de kruidigheid van de Mencia druif, die voornamelijk in het noordwesten van Spanje wordt geteeld. De wijn heeft 12 maanden houtrijping gehad op vaten van 225 en 300 liter.Heerlijke wijn om, in het voorjaar en de zomer, iets koeler te serverenSoto del Vicario behoort tot Pago del Vicario.
Schitterende strogele wijn, de neus roept fruitige en bloemige geuren op; op het gehemelte is de wijn droog, zacht en fris. De wijn heeft een goede body, maar vooral een goede zuurgraad ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Een complexe en geurige neus. De bloemige aroma's vermengen zich met de aroma's van hout vanille en nootmuskaat. Vol en houtachtig in de mond aroma's van rijp geroosterd en gekarameliseerd ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn