In het zuiden van Sicilië vind je de DOC Sicilia Vittoria. Daar maakt men deze wijn van de inheemse en schaarse frappato-druif. Zacht, maar met body en lichtrood zomerfruit. Licht gekoeld drinken. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Cerasuolo di Vittoria is de enige DOCG van Sicilië en daarmee het hoogst geklasseerde wijngebied van het eiland. Gemaakt van nero d’avola en frappato met de smaak van kersen, aardbei en ...
Meer over deze wijn
Siciliaanse blend van 70% nero d’avola en 30% frappato. Afkomstig van de Dorilli wijngaard in Cerasuolo di Vittoria Classico DOCG, de hoogst geklasseerden wijn van Sicilië. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Bij de Siciliaanse coöperatie Inycon zijn meer dan 2.300 druivenboeren aangesloten. Deze shiraz wordt gemaakt van biologisch verbouwde druiven. Hij is krachtig met cassis, bramen, chocola en ...
Meer over deze wijn
Inycon is een Siciliaanse coöperatie die van de druiven van verschillende boeren heerlijke wijnen maakt. De nero d’avola is een lokale druif die op Sicilië het beste tot zijn recht komt. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Mousserende zoete Noord-Italiaanse wijn gemaakt van de muskaatdruif. Hij heeft een laag alcoholpercentage van slechts 5%. Je ruikt de geur van witte bloemen, tafeldruiven en peren. Alcoholpercentage: 5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Brut Millesimato is een term die je niet elke dag tegenkomt op een prosecco. Hij is droog gevinifieerd, vandaar de term Brut. Daarnaast is het een single vintage wine. Alle gebruikte druiven ...
Meer over deze wijn