Een biologische en vegan wijn met de Monastrell in de hoofdrol. De beste Monastrell (of op zijn Frans: Mourvèdre) komt of uit Bandol of uit Yecla. Yecla? Ja Yecla ja!Dit gebied ligt op zo'n 100 km in het binnenland vanaf de kustplaats Alicante! De hoogte van 600 meter is hier allesbepalend voor het maken van een top monastrell. Overdag is het hier makkelijk 30 graden dus de afkoeling 's nachts is erg wenselijk voor het maken van een elegante wijn. De wijn heeft fijne aroma's van rood fruit in de neus en een duidelijke vanilletoon. In de mond proef je weer het rode fruit. To be honest: Monastrell is altijd vol power sappig kruidig en niet te versmaden. Het is geen Beaujolais!!!
Heerlijk die uitbundige aroma's in je neus! Erg frivool maar vooral gedomineerd door verse aardbeien en frambozen met een pittige rode peper hint. In de mond begint deze rosé spectaculair ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
Deze Valenciaanse blend fonkelt mooi in het glas met een heldere zuivere robijnrode kleur. Mooi rijp rood fruit in de neus met een vleugje cacao geroosterde tonen en zoete specerijen.De wijn ...
Meer over deze wijn