Een biologische en vegan wijn met de Monastrell in de hoofdrol. De beste Monastrell (of op zijn Frans: Mourvèdre) komt of uit Bandol of uit Yecla. Yecla? Ja Yecla ja!Dit gebied ligt op zo'n 100 km in het binnenland vanaf de kustplaats Alicante! De hoogte van 600 meter is hier allesbepalend voor het maken van een top monastrell. Overdag is het hier makkelijk 30 graden dus de afkoeling 's nachts is erg wenselijk voor het maken van een elegante wijn. De wijn heeft fijne aroma's van rood fruit in de neus en een duidelijke vanilletoon. In de mond proef je weer het rode fruit. To be honest: Monastrell is altijd vol power sappig kruidig en niet te versmaden. Het is geen Beaujolais!!!
Schitterende strogele wijn, de neus roept fruitige en bloemige geuren op; op het gehemelte is de wijn droog, zacht en fris. De wijn heeft een goede body, maar vooral een goede zuurgraad ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Een complexe en geurige neus. De bloemige aroma's vermengen zich met de aroma's van hout vanille en nootmuskaat. Vol en houtachtig in de mond aroma's van rijp geroosterd en gekarameliseerd ...
Meer over deze wijn
Tijdens het bewind van de Hongaarse koning Béla IV werd er voor het eerst melding gemaakt van de wijn. 'Bela Rex' is een klassieke mix van Cabernet Sauvignon en Merlot ondersteund door een ...
Meer over deze wijn