De Blaufränkisch Göttlesbrunn is een echte blikvanger uit het zonnige maar toch koele Carnuntum, een regio die steeds meer op de kaart wordt gezet door z'n unieke combinatie van mediterrane warmte en frisse nachten. Glatzer, een familiebedrijf dat al generaties lang biologisch werkt, laat hier zien hoe je met respect voor de natuur en veel vakmanschap een Blaufränkisch maakt die krachtig én speels tegelijk is. De druiven groeien op kalkrijke leemgrond, wat de wijn die typische minerale kick geeft, gecombineerd met tonen van rijpe bessen, viooltjes en een lekker pittig randje. Na ruim een jaar houtlagering komt er een soepele, fluwelige wijn uit de fles die makkelijk wegdrinkt, maar ook genoeg diepgang heeft om bij een stevige maaltijd te schitteren.
Geurt als een bellefleur met plezierig rood fruit zoals kersen en bramen in de neus. In de mond dan lekker soepel met wederom sappig rood fruit een klein zoetje een ietsje trekdrop en ...
Meer over deze wijn
Deze Grüner van de lössbodems is: lekker strak, knapperig fris en doet vermoeden dat je met een high end Gruner te maken hebt. Verwacht groene appel, een snufje witte peper en die typische ...
Meer over deze wijn
Bijna te goed om waar te zijn, maar dit is toch wel de meest waanzinnige Merlot die ik de in de afgelopen jaren in dit prijssegment heb geproefd. Er staat gewoonweg een hele volwassen wijn ...
Meer over deze wijn
Kanariegele wijn met zeer heldere gouden tinten. De aroma's combineren de frisheid van citrusvruchten, veroorzaakt door de noordelijke ligging van de wijnstokken, met goed gerijpte fruitige ...
Meer over deze wijn