De meest hippe witte druif van deze tijd. Kan gastronomisch gezien bijna alles matchen zelfs deze instapwijn al. De wijn heeft in de afdronk een wit pepertje en dat zit in zijn DNA dus valt de wijn goed te combineren met spicy food en aanverwante keukenstijlen. Het wijngebied Carnuntum ligt ten zuiden van de Donau en kijkt uit op de klimatologisch belangrijke Neusiedlersee. Graag geziene wijn op de betere wijnkaarten of privé koelkasten!
Schitterende strogele wijn, de neus roept fruitige en bloemige geuren op; op het gehemelte is de wijn droog, zacht en fris. De wijn heeft een goede body, maar vooral een goede zuurgraad ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Een complexe en geurige neus. De bloemige aroma's vermengen zich met de aroma's van hout vanille en nootmuskaat. Vol en houtachtig in de mond aroma's van rijp geroosterd en gekarameliseerd ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn