In het hart van de Kaiserstuhl werkt Maximilian Landerer met precisie en passie aan elegante terroirwijnen. De Schwarze Erde is vernoemd naar de diepzwarte vulkanische bodems die hitte vasthouden en de Pinot perfect laten rijpen.De wijn ondergaat open vergisting met schilweking, en rijpt vervolgens 12 maanden in barriques, deels nieuw. Het resultaat is krachtig én verfijnd: zwarte kers, rozenblaadjes, oosterse specerijen, fluweelzachte tannines en een bijna etherische zuiverheid. Pinot met lengte, pit en potentieel.
Ooit maakten de monniken hier wijn. Nu doet Thierry Thomas en zijn team ons telkens verbazen met zijn 'monnikenwerk'! Elegant volle Chardonnay met een houtrijping op reeds gebruikte vaten. ...
Meer over deze wijn
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Deze vrolijke rosé is gemaakt van de frivole, kruidige Syrah druif. Aroma's van aardbeien, frambozen, rozen en roze peper waaieren uit je glas. Onweerstaanbaar als apéritief maar ook ...
Meer over deze wijn