In het hart van de Kaiserstuhl werkt Maximilian Landerer met precisie en passie aan elegante terroirwijnen. De Schwarze Erde is vernoemd naar de diepzwarte vulkanische bodems die hitte vasthouden en de Pinot perfect laten rijpen.De wijn ondergaat open vergisting met schilweking, en rijpt vervolgens 12 maanden in barriques, deels nieuw. Het resultaat is krachtig én verfijnd: zwarte kers, rozenblaadjes, oosterse specerijen, fluweelzachte tannines en een bijna etherische zuiverheid. Pinot met lengte, pit en potentieel.
Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille ...
Meer over deze wijn
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Beeld je eens in: het is een zonnige dag en je zit op het strand/terras/boot/. . (doorhalen wat niet van toepassing is). Je schenkt een glas van deze Cap d'Agde Blanc van Cave de Richemer ...
Meer over deze wijn
Val di Suga ligt aan de noordkant van Montalcino en is uniek omdat het als een van de weinige producenten wijngaarden bezit op drie verschillende terroirs in de appellatie. Deze diversiteit ...
Meer over deze wijn