In het hart van de Kaiserstuhl werkt Maximilian Landerer met precisie en passie aan elegante terroirwijnen. De Schwarze Erde is vernoemd naar de diepzwarte vulkanische bodems die hitte vasthouden en de Pinot perfect laten rijpen.De wijn ondergaat open vergisting met schilweking, en rijpt vervolgens 12 maanden in barriques, deels nieuw. Het resultaat is krachtig én verfijnd: zwarte kers, rozenblaadjes, oosterse specerijen, fluweelzachte tannines en een bijna etherische zuiverheid. Pinot met lengte, pit en potentieel.
Wow dit is lekker tintelend verfrissend! Alsof je in vers geoogste druiven bijt.De wijn is medium vol en met een exotisch kruidige smaak die wel heel goed van pas komt bij diverse ...
Meer over deze wijn
Val di Suga ligt aan de noordkant van Montalcino en is uniek omdat het als een van de weinige producenten wijngaarden bezit op drie verschillende terroirs in de appellatie. Deze diversiteit ...
Meer over deze wijn
Laat je verleiden door deze betoverende Merlot! Kersenrood van kleur, Aroma's van rijp fruit zoals braam en blauwe bes en een tikkeltje kruidig. Met zijdezachte tannines zorgt deze soepele ...
Meer over deze wijn
Godello - moeilijk uit te spreken, maar makkelijk om van te houden. Deze witte druif uit het noordwesten van Spanje is een echte smaakmaker, en dat proef je meteen in deze knisperend frisse ...
Meer over deze wijn