Rosé de Provence met een Nederlands tintje. Het domein is namelijk in handen van de Nederlander Dick de Groot. Licht zalmroze van kleur met aardbei, framboos en groene kruiden. In dubbele flesmaat. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 150cl.
Een van de beschermde herkomstgebieden binnen de Provence is Côteaux d'Aix en Provence. Precies de plek waar deze wijn van de Britse familie Cronk vandaan komt. 'X de Mirabeau' is een ...
Meer over deze wijn
Nice Rosé is een lichtroze wijn uit de Provence gemaakt van grenache, cinsault en syrah. Hij is heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld de lokale salade Niçoise met vers gegrilde tonijn. ...
Meer over deze wijn
Verfrissende rosé met een zeer lichte kleur. Je proeft aardbeien, frambozen, kersen enrabarber. Met deze wijn waan je je direct in de Provence. Op slippers! Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Toprosé uit de Provence met de zo kenmerkende zalmroze kleur. De wijn is elegant en verfrissend met de smaak van licht rood fruit en perzik. Culinair breed inzetbaar, bijvoorbeeld bij salade ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
*Laag in alcohol én laag in calorieën. Zuid-Afrikaanse pinot noir met slechts 6% alcohol en maar 10 gram restsuiker per liter. Dat maakt deze rode wijn een bewuste keuze. Serveer hem als ...
Meer over deze wijn