Perdera is een echte eetwijn uit Sardinië. Heerlijk in combinatie met kruidige Italiaanse gerechten met basilicum, oregano en tijm. Je waant je direct op Sardinië! Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Typisch Sardijnse blend van inheemse druiven Monica, Carignano en Bovale. Hij is zacht met zwart fruit zoals bosbessen en bramen. Daarnaast proef je peper, vanille en kaneel. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
*Laag in alcohol én laag in calorieën. Zuid-Afrikaanse pinot noir met slechts 6% alcohol en maar 10 gram restsuiker per liter. Dat maakt deze rode wijn een bewuste keuze. Serveer hem als ...
Meer over deze wijn