Rode blend uit Umbrië van Sangiovese, Cabernet Sauvignon en Merlot. Krachtig met bosbessen, cassis, vanille en kaneel. Lekker bij gegrilde kalfsentrecote of lamsvlees uit de oven. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Het paradepaardje van Barberani gemaakt van sangiovese, cabernet sauvignon en merlot rijpt twee jaar op hout en twee jaar op fles. Kersen, cassis, vanille en verse munt. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Montefalco ligt in Umbrië vlak naast Toscane en verkreeg zijn D.O.C.G.-status in 1992. Hier maakt men van de Sagrantino-druif krachtige bewaarwijnen die vaak worden vergeleken met Barolo, ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn