De Carpinus Tokaji Hárslevelu is een Hárslevelu uit de bekende Hongaarse Tokaji streek. Geoogst van Carpinus belangrijkste en grootste wijngaard genaamd Gyertyanos.
Deze wijn heeft een frisse, rijpe, mineralig smaak en bevat zuivere tonen van honing. Een rijpe bloemige geur, aroma’s van limoenschil en een vleugje van vlierbloesem. Een smaak van witte perzik en tropische aroma’s gevolgd door een zijdezachte afdronk.
Een makkelijk drinkende wijn voor tijdens de borrel, een mooi (zomers) feest of bij een barbecue.
De Carpinus Tokaji Furmint Grand Reserve is een Furmint uit de bekende Hongaarse Tokaji streek.
Gemaakt uit de beste selectie Furmint druiven van de Carpinus wijngaarden! Fermentatie en ...
Meer over deze wijn
De Carpinus Tokaji Furmint Lapis is een Furmint uit de bekende Hongaarse Tokaji streek. Hij is van ongebruikelijke elegantie, mineralig, rijk gestructureerd en zeer goede evenwicht in de ...
Meer over deze wijn
De Carpinus Tokaji Furmint Deák is een Furmint uit de bekende Hongaarse Tokaji streek. Hij is van ongebruikelijke elegantie met een levendige fruitigheid van witte perzik en lychee. ...
Meer over deze wijn
AMADEUS. De thuisbasis van de legendarische aszú zoete wijnen, Tokaj is het oudste geklasseerde wijngebied van Europa. De traditionele wijnbouw hier dateert uit de Romeinse tijd (300 na ...
Meer over deze wijn
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn