40% Grenache Gris, 20% Grenache Noir, 20% Pinot Gris, 10% Cinsault en 10% Caladoc. Het druivenras Caladoc is een redelijke onbekend Frans druivenras, een kruising van Grenache en Malbec/Cot welk voornamelijk zijn aangeplant in de Zuidelijke gebieden van de Languedoc. De verschillende druivenrassen worden na de oogst in de nacht apart gevinifieerd met een pneumatische pers, de wijn fermenteert vervolgens 3 weken bij maximaal 16°C, waarna de wordt gemengd en vervolgens 40 dagen op de droesem verblijft in een betonnen tank.
Le Rosé heeft een vriendelijke licht roze kleur, in de geur aroma’s van vers rood fruit. De smaak is fris, heerlijk fruitig met een zachte fruitige afdronk.
Heerlijk als aperitief maar ook als begeleider bij lichte gerechten zoals frisse salade met gegrild vlees, geitenkaas en Pasta Carbonara.
Deze Grande Réserve is gemaakt van de beste Chardonnay druiven. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten ...
Meer over deze wijn
De Malvazija Amfora is het paradepaardje van het eco-gecertificeerde wijnhuis Kabola. De wijn is gemaakt volgens een oeroud procedé van wijn maken, namelijk in aardewerken amforen, die 2,20 ...
Meer over deze wijn
Deze prachtige rode wijn is gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon druiven. De rijping vindt plaats op Frans en Amerikaans eiken voor 6 maanden, gevolgd door tenminste 4 maanden rijping op de ...
Meer over deze wijn