Alleen de uitmonstering van de chique fles mag er al zijn! Kan de smaak de hoge verwachting wel waarmaken? Nou en of! Een fraaie combinatie van Chardonnay en Fiano. In de geur tonen van geroosterde noten, rijp steenfruit, honing en weidebloemen.
De aanzet van de smaak is zacht en vol, al snel opgevolgd door het aromatische van de Fiano: fruitig en bloemig. De afdronk is knisperend en fris.
Heerlijk bij diverse voorgerechten die best uitgesproken van smaak mogen zijn, denk bijvoorbeeld aan een steaktartaar met radijs en beukenzwammetjes.
Heerlijk rijp fruit van perzik en peer zijn mooi aanwezig in deze Italiaanse witte wijn. De wijn is droog maar zeer plezierig doordrinkbaar. Een heerlijk aperitief of om te drinken bij ...
Meer over deze wijn
Deze lichtgele wijn heeft een intense smaak met een vol mondgevoel, gecombineerd met florale aromatische tonen. Heerlijke smaken van wit fruit, peer, hazelnoot, honing en hooi. Een heerlijk ...
Meer over deze wijn
De wijn heeft een lichte, geelachtige tint met subtiele groene nuances die doen denken aan de frisheid van een lenteochtend. Zodra je je neus naar het glas brengt, ruik je een intens ...
Meer over deze wijn
Heldere, bleek gele kleur. Intens in de neus met geuren van appel, peer en meloen. Gevolgd door oranjebloesem. Zacht in de mond, fris, sappig met een mooie lange afdronk. Heerlijke wijn ...
Meer over deze wijn
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn