Alleen de uitmonstering van de chique fles mag er al zijn! Kan de smaak de hoge verwachting wel waarmaken? Nou en of! Een fraaie combinatie van Chardonnay en Fiano. In de geur tonen van geroosterde noten, rijp steenfruit, honing en weidebloemen.
De aanzet van de smaak is zacht en vol, al snel opgevolgd door het aromatische van de Fiano: fruitig en bloemig. De afdronk is knisperend en fris.
Heerlijk bij diverse voorgerechten die best uitgesproken van smaak mogen zijn, denk bijvoorbeeld aan een steaktartaar met radijs en beukenzwammetjes.
Wist je dat witte wijn het ook verrassend goed doet in Puglia? Vooral Verdeca (lekker crunchy fris en kruidig) en Bombino Bianco (fruitig, zacht en toegankelijk) maken furore. Perfect voor ...
Meer over deze wijn
Heerlijk rijp fruit van perzik en peer zijn mooi aanwezig in deze Italiaanse witte wijn. De wijn is droog maar zeer plezierig doordrinkbaar. Een heerlijk aperitief of om te drinken bij ...
Meer over deze wijn
Deze lichtgele wijn heeft een intense smaak met een vol mondgevoel, gecombineerd met florale aromatische tonen. Heerlijke smaken van wit fruit, peer, hazelnoot, honing en hooi. Een heerlijk ...
Meer over deze wijn
De wijn heeft een lichte, geelachtige tint met subtiele groene nuances die doen denken aan de frisheid van een lenteochtend. Zodra je je neus naar het glas brengt, ruik je een intens ...
Meer over deze wijn
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Heerlijk bij een gerecht met foie gras, blauwe kaas en crème brulée met sinaasappel. Daarnaast is het ook lekker als zoet aperitief. ...
Meer over deze wijn