De druiven voor deze sauvignon zijn in september geoogst en werden op lage temperatuur vergist voor een goede fruitextractie. Met de hand geoogste druiven worden vergist volgens traditionele methodes in tanks van roestvrij staal.
Subtiele aroma’s van passievrucht, citrus, kweepeer, gemaaid gras, perensnoepjes, buxus en bloemen. Fris, fijne zuren, lekker sappig met veel wit fruit en steenvruchten.
Past goed bij gegrilde zeebaars, ceviche, gerookte paling, pizza met zeevruchten, soufflés, quiches, salades met geitenkaas of als mooi aperitief.
Deze wijn ontving in 2019 o.a. een gouden medaille tijdens de Challenge International du Vin in Bordeaux en zilver op concoursen als Concours Mondial de Bruxelles en Mundus Vini.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn