De druiven voor deze sauvignon zijn in september geoogst en werden op lage temperatuur vergist voor een goede fruitextractie. Met de hand geoogste druiven worden vergist volgens traditionele methodes in tanks van roestvrij staal.
Subtiele aroma’s van passievrucht, citrus, kweepeer, gemaaid gras, perensnoepjes, buxus en bloemen. Fris, fijne zuren, lekker sappig met veel wit fruit en steenvruchten.
Past goed bij gegrilde zeebaars, ceviche, gerookte paling, pizza met zeevruchten, soufflés, quiches, salades met geitenkaas of als mooi aperitief.
Deze wijn ontving in 2019 o.a. een gouden medaille tijdens de Challenge International du Vin in Bordeaux en zilver op concoursen als Concours Mondial de Bruxelles en Mundus Vini.
De Nebbiolo wijngaarden die zich rondom de gemeente Barolo bevinden liggen op een hoogte van 280 - 380 meter boven zeeniveau. De bodem is rijk aan grijze zanderige zilte klei die soms zelfs ...
Meer over deze wijn
Deze Spaanse rode is perfect in balans. De zuren, het fruit, de tannines. De kleur is intens. De geuren en smaken blijven maar doorkomen en blijven ook nog even rondhangen: kersen, rood ...
Meer over deze wijn
Deze Pinot noir krijgt zijn bijzondere, complexe karakter door het gebruik van druiven uit de verschillende regio’s van Californië die het meest geschikt zijn voor de aanplant van pinot ...
Meer over deze wijn
Krachtpatser! Intens van kleur, geur en smaak. De wijn is diep donkerrood en ruikt naar bakken met fruit: pruimen, bessen, bramen, kersen, frambozen. Gekonfijt en jammig. Daarnaast ook het ...
Meer over deze wijn