Arcaplà is een oude techniek die werd toegepast in de Langhe bij het maken van een bijzondere blend van barbera en nebbiolo. Tegenwoordig gemaakt van 100% nebbiolo. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Uitstekende, met 94/100 punten bekroonde Barolo die al mooi op dronk is. Afkomstig uit de kelders van de familie Dezzani, één van de meest onderscheiden producenten in het hart van Piemonte.
Meer over deze wijn
Deze Barolo wordt gezien als de vader ('patres') van alle 36 wijnen die door San Silvestro worden gemaakt. Je proeft rozen, viooltjes, teer, leer en zwarte kersen. Lekker bij een ...
Meer over deze wijn
Deze Barbino, afgeleid van 'Barolo Bambino' is een zeldzaam mooie 'baby Barolo' die net als Barolo gemaakt is van 100% Nebbiolo. Waar je bij een Barolo jaren moet wachten ...
Meer over deze wijn
Biologische Barolo. Je komt het niet zo vaak tegen. Dat heeft alles te maken met het grillige klimaat van Piemonte. De druiven komen uit 11 verschillende dorpen. Schenk hem bij pasta met een ...
Meer over deze wijn
Primitivo di Manduria is een subgebied in Puglia dat voorschrijft dat de wijnen worden gemaakt van 100% primitivo. Het gebied is vernoemd naar het plaatsje Manduria. Deze wijn past perfect ...
Meer over deze wijn
De Italiaanse druif primitivo is de held van het zuiden. Hij staat voornamelijk aangeplant in Puglia, de hak van de laars. Hij levert krachtige wijnen op. Deze wijn past perfect bij gourmet, ...
Meer over deze wijn
Portugese natuurwijn die nog heeft nagegist op fles. Vandaar de afsluiting met een kroonkurk en een aangename bubbel. De wijn is ongefilterd en daardoor extra smaakvol en troebel. Hij wordt ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn