Biologische greco uit het Italiaans Molise. Levendig en intens met gele appel, perzik en een klein bittertje. Heerlijk bij Italiaanse voorgerechten met vis of bij schaal- en schelpdieren, bijvoorbeeld garnalenspiezen. Serveer hem ook eens bij een salade caprese. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Deze krachtige en kruidige witte wijn met prettige zuren wordt gemaakt van pecorino-druiven afkomstig uit Terre di Chieti IGT. Dit is een subgebied van de Abruzzen dat grenst aan de ...
Meer over deze wijn
Italiaanse witte wijn gemaakt van de druif pecorino. Afkomstig uit Terre di Chieti IGT, gelegen in de Abruzzen. Bloemig met aroma’s van acacia. Met sterk waarneembare zuren en een licht ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Primitivo is een graag geziene gast in het uiterste zuiden van de laars. In Puglia profiteert hij van veel zonuren en warmte. Ideaal voor krachtig, zondoorstoofd rood. Deze Limited Edition ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Mousserende zoete Noord-Italiaanse wijn gemaakt van de muskaatdruif. Hij heeft een laag alcoholpercentage van slechts 5%. Je ruikt de geur van witte bloemen, tafeldruiven en peren. Alcoholpercentage: 5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn