Een typische Provence rosé. Met elegantie. Een bleekroze verschijning. In de geur allerlei vrolijk klein rood fruit, zoals aalbessen, frambozen en aardbeien. Maar ook citrus, iets perzik, wat peren én een subtiele kruidigheid. In de mond is hij zacht, met knapperige zuren en een hemelse afdronk.
In de wijnkoeler en lekker naar buiten. Ogen dicht en je waant je aan de Méditerranée. Lekker in de openlucht bij een barbecue met gegrilde schaaldieren of een verse vis. Ook een mooi match met de Mediterrane keuken.
Overige informatie
Perswijn Voorjaarsconcours, 2018 - Winnaar Vinalies Internationales, 2018 - Zilveren medaille (2017) Decanter World Wine Awards, 2018 - Bronzen medaille (2017) Vinalies Internationales, 2015 - Zilveren medaille
Mousserende rosé met de frisheid van de Provence en de complexiteit van een wijn die wordt gemaakt volgens de methode die ook wordt gebruikt in de champagnestreek. Met aardbei, framboos, ...
Meer over deze wijn
Op Château de Selle wordt de beroemdste wijn van Domaines Ott gemaakt: Coeur de Grain. Dit duidt op de kleur van de eerste persing van de druif. Een blend van grenache, cinsault, syrah en ...
Meer over deze wijn
In de geur een fijn boeket van rood fruit aangevuld met tonen van citrus en grapefruit. Ook in de smaak proef je veel rood fruit zoals aardbei, frambozen en kleine besjes. ...
Meer over deze wijn
Bleekroze kleur. In de neus vriendelijk fruitig, met de nadruk op fris rood zomerfruit, in de mond een zachte aanzet en sappig met prettige zuren zonder agressief te zijn. ...
Meer over deze wijn
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn