Roze cava van pinot noir en monastrell. Pinot noir wordt ook gebruikt voor de productie van champagne en de druif monastrell is beroemder onder zijn Franse alias mourvèdre. Heerlijk als aperitief of bij tapas. Alcoholpercentage: 11,5%. Inhoud: 75cl.
De Rolls Royce onder de cava’s. Door de toevoeging van maximaal één gram restsuiker ontstaat een strakdroge Brut Nature. Een cava met spanning, complexiteit en lengte. Alcoholpercentage: 12%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Spaanse bubbel met mild bruisende belletjes. Lekker als aperitief en dankzij zijn zachte zuren past hij bij allerlei hapjes, van bitterbal tot een toastje zalm. ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Kort op hout gerijpte blend van garnacha en tempranillo afkomstig uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Met zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 150cl.
Meer over deze wijn
Deze Cru Bourgeois uit de Médoc is een klassieke Bordeaux met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij wordt gemaakt van 50% merlot, 45% cabernet sauvignon en 5% petit verdot. Deels ...
Meer over deze wijn
De wijn wordt gemaakt van de muscat-druif. Versterkte wijn met 15% alcohol en een flinke dosis restzoet. Deze dessertwijn past perfect bij cheese cake tiramisu of crème brûlée. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn