Specerijen, framboos, een pepertje, vanille, zoet rood fruit, pruimen, morillokersen, bosbes, aardbeienjam en een hint van cederhout. Een zoete aanzet, vol met rijp rood fruit, zacht maar stevig en een lange afdronk.
Gemaakt met druiven van geselecteerde wijngaarden in Noord-Californië, met name uit de Lodi-regio. Het klimaat van de Lodi-regio is ideaal voor het kweken van geconcentreerde druiven met een volle smaak. Door de goed doorlatende zandgrond, warme zomermiddagen en verkoelende nachtbriesjes uit de Stille Oceaan.
Een ideale wijn bij van alles van de barbecue, wildgerechten en harde kazen.
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is perfect in balans! Een strogele kleur met groene reflecties. De geur heeft hinten van amandelen en wilde bloemen. De smaak is vol, droog met gebalanceerde frisheid en met een ...
Meer over deze wijn
Calalenta Rosé is gemaakt van 100% Merlot. De wijngaarden liggen hier op een uitstekende locatie in het Sud Abruzzo-gebied, laag gesnoeid en geplant op steile heuvels op een hoogte tot 250 ...
Meer over deze wijn