Deze Pinot noir krijgt zijn bijzondere, complexe karakter door het gebruik van druiven uit de verschillende regio’s van Californië die het meest geschikt zijn voor de aanplant van pinot noir: Monterey, Lodi en de North Coast. Fruit van elke van deze regio’s voegt een eigen laag toe aan de blend, zodat hij meer complexiteit krijgt. Wijngaarden in de regio Lodi -waar veel wijnhuizen druiven voor hun mousserende wijnen vandaan halen- geven de wijn zijn ruggengraat. De druiven van de North Coast zorgen voor veel fruit en krachtige, intense aroma’s. Monterey-fruit geeft dat prachtige karakter van kersenfruit, waar de regio zo befaamd om is. Een ideale mix van bijzondere smaken.
Breed en verleidelijk, aards, specerijen, vanille, kersen en pruimen, toast, tabak, met een volle en soepele smaak, heel krachtig en intens, zwoel, met een lichte stevigheid in de afdronk.
Fijn bij gedroogde worst, een mooie pizza, worstjes van de barbecue, gegrilde kip, een mooie varkenskarbonade, zachte roodbacterie kazen.
De Nebbiolo wijngaarden die zich rondom de gemeente Barolo bevinden liggen op een hoogte van 280 - 380 meter boven zeeniveau. De bodem is rijk aan grijze zanderige zilte klei die soms zelfs ...
Meer over deze wijn
Deze Spaanse rode is perfect in balans. De zuren, het fruit, de tannines. De kleur is intens. De geuren en smaken blijven maar doorkomen en blijven ook nog even rondhangen: kersen, rood ...
Meer over deze wijn
Krachtpatser! Intens van kleur, geur en smaak. De wijn is diep donkerrood en ruikt naar bakken met fruit: pruimen, bessen, bramen, kersen, frambozen. Gekonfijt en jammig. Daarnaast ook het ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt met 70% Corvina en 30% Rondinella druiven. Deze druiven worden de eerste 10 dagen van oktober geplukt en na een lange periode van semi-drogen in speciale droge en goed ...
Meer over deze wijn