Auxerrois is een oud druivenras, dat vermoedelijk uit Lotharingen afkomstig is. De naam komt echter van het graafschap Auxerrois (Auxerre, Chablis). Deze druif is zeer geschikt voor de Limburgse bodem en het Limburgse klimaat. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Biologisch gecertificeerde auxerrois van 55 jaar oude druivenplanten. Vol en warm met wilde perzik en gele pruim. Lekker om te schenken bij vitello tonato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De Trois Chateaux wijnen van Kuentz-Bas worden gemaakt van druiven uit de beste wijngaarden van het domein. Ze worden biodynamisch verbouwd en zijn Demeter gecertificeerd. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze frisse Auxerrois is voor velen een tongbreker, maar wel een echte 'palate pleaser'! Een scala aan intense fruitaroma's streelt de neus. De subtiele zoetigheid van het fruit maakt deze ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Primitivo is een graag geziene gast in het uiterste zuiden van de laars. In Puglia profiteert hij van veel zonuren en warmte. Ideaal voor krachtig, zondoorstoofd rood. Deze Limited Edition ...
Meer over deze wijn
Mousserende zoete Noord-Italiaanse wijn gemaakt van de muskaatdruif. Hij heeft een laag alcoholpercentage van slechts 5%. Je ruikt de geur van witte bloemen, tafeldruiven en peren. Alcoholpercentage: 5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn